1. Estás en:
  2. Foment de l'audiovisual / Curtmetratge Valencià / Curts CV

Apolo81

 

Óscar Bernàcer · 2015 · 11' 50" · Color · Ficció

  • Direcció: Óscar Bernàcer
  • Productora: Nakamura Films
  • Producció: Jordi Llorca
  • Cap de producció: Mila Luengo
  • Guió: Óscar Bernàcer
  • Direcció de Fotografia: Víctor Entrecanales
  • Càmera: Víctor Entrecanales
  • Música original: Iván Capillas
  • So: José M. Sospedra
  • Muntatge: Óscar Bernàcer
  • Postproducció de so: Iván Martínez-Rufat
  • Direcció d'Art: Uxua Castelló
  • Maquillatge y Perruqueria: Paula Sánchez
  • Vestuari: Irene Orts, Victoria Jara
  • Intérpret: Mikel Bustamante, María Maroto

Sinopsi

Apol·lo o Caputxeta. Fletxa o cuirassa. Aposta el teu amor. Entra dins del joc.

Filmografia

Óscar Bernàcer

  • 2007 Las dos orillas
  • 2009 Les sabatilles de Laura
  • 2012 Desayuno con diadema
  • 2014 Bikini
  • 2015 Apolo81

Trayectoria en festivales

AGENDA DE ACTUALIDAD Y PROGRAMACIÓN

  • Registre telemàtic
  • Instruccions tramatació Telemàtica
  • Restauracions IVAC
  • Imatges per rescatar
  • Catàleg de la Filmoteca
  • Curts20'18''
  • Básics Filmoteca 2018
  • FestiMapp
  • EFG 1914
  • CulturArts IVAC recupera els teus records
  • Berlanga Film Museum
  • Taller estándares metadata
  • EDCINE
<
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacto express





Acepto las condiciones y la
política de privacidad