1. Estás en:
  2. Foment de l'audiovisual / Curtmetratge Valencià / Curts CV

Bine Aţi Venit În Casa Mea

 

bine ati venit in casa mea

Bine aţi venit în casa mea

Alberto Gutiérrez & Jaume Quiles · 2014 · 20' · Color · Digital · Documental

  • Direcció: Alberto Gutiérrez, Jaume Quiles
  • Producció: Verónica Fernández, Ylenia Perrottelli
  • Productora: Acámaralenta
  • Guió: Alberto Gutiérrez, Jaume Quiles
  • Direcció de Fotografía: Alberto Gutiérrez
  • So: Jaume Quiles
  • Postproducció de So: Jaume Quiles
  • Muntatge: Alberto Gutiérrez

Sinopsis

Benvingut a la meua casa, una invitació a conèixer altres realitats a través dels sentits. En esta ocasió el poble Rom ens obri les portes de les seues llars amb l'hospitalitat que els caracteritza.

Filmografia

Alberto Gutiérrez

  • 1999 La curva
  • 2013 Bine aţi venit în casa mea

Jaume Quiles

  • 2002 La introspección sobre la bazofía cinegética del trébede en el linde del camote
  • 2009 Bolsitas
  • 2013 Parásitos
  • 2013 Bine aţi venit în casa mea

Trayectoria en festivales

AGENDA DE ACTUALIDAD Y PROGRAMACIÓN

  • Registre telemàtic
  • Instruccions tramatació Telemàtica
  • Restauracions IVAC
  • Imatges per rescatar
  • Catàleg de la Filmoteca
  • Curts20'18''
  • Básics Filmoteca 2018
  • FestiMapp
  • EFG 1914
  • CulturArts IVAC recupera els teus records
  • Berlanga Film Museum
  • Taller estándares metadata
  • EDCINE
<
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacto express





Acepto las condiciones y la
política de privacidad