1. Estás en:
  2. Foment de l'audiovisual / Curtmetratge Valencià / Curts CV

Casitas

 

Javier Marco · 2014 · 6'44" · Color · Digital · Ficció

  • Direcció: Javier Marco
  • Producció: Javier Marco
  • Productora: Javier Marco
  • Guió: Belén Sánchez-Arévalo
  • Direcció de Fotografía: Jaime Martínez
  • Música: Jimmy Barnatán
  • So: Roberto Fernández
  • Muntatge: Javier Marco
  • Direcció d’art: Belén Sánchez-Arévalo
  • Maquillatge i Perruqueria: Susana Haya
  • Vestuari: Belén Sánchez-Arévalo, Javier Marco
  • Intérprets: Mariam Hernández, Gorka Otxoa, Antonio Molero, Soledad Olayo, Akihiko Serikawa

Sinopsis

Carlos i Marta, de 35 anys, estan vivint la vida que sempre han somiat… una casa amb un pati, un gos, i a punt de tenir un fill… però no hi ha tal cosa com una vida perfecta.

Filmografía

  • 2011 La soledad de la luna
  • 2012 3 minutos
  • 2013 Voluntario
  • 2014 Tú o yo
  • 2014 Casitas

Trayectoria en festivales

AGENDA DE ACTUALIDAD Y PROGRAMACIÓN

  • Registre telemàtic
  • Instruccions tramatació Telemàtica
  • Restauracions IVAC
  • Imatges per rescatar
  • Catàleg de la Filmoteca
  • Curts20'18''
  • Básics Filmoteca 2018
  • FestiMapp
  • EFG 1914
  • CulturArts IVAC recupera els teus records
  • Berlanga Film Museum
  • Taller estándares metadata
  • EDCINE
<
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacto express





Acepto las condiciones y la
política de privacidad