1. Estás en:
  2. Foment de l'audiovisual / Curtmetratge Valencià / Curts CV

El gato baila con su sombra

El gato baila con su sombra

El gato baila con su sombra

María Lorenzo (coord.) · 2012 · Color · 5'30" · Digital · Animació

  • Direcció: María Lorenzo (coord.)
  • Guió: María Lorenzo
  • Producció: Arte e Industria, Universitat Politècnica de València - UPV
  • Muntatge: María Lorenzo
  • Fotografia: María Lorenzo
  • Música: Armando Bernabeu Lorenzo
  • So: María Lorenzo
  • Animació: Laura Alba, Valeria Alicata, Sara Álvarez, Rafael Andrés, Juan Pedro Arroyo, Viola Avvento, Daniel Bartual, Jeanik Bischof, Victoria Cano, Silvia Carpizo, Sara Carramiñana, Teresa Carreño, Agnese Cascio, Marcello Castiglia, Valeria Chiodo, Marta Cid Fuentes Guerra, Adrián K Equisoain, Valeria Esposito, Eva Figueroa, Claudia Gambadoro, Ana Gómez Arroyo, Héctor Granero, Raquel GuerreroMiquel , GuillemAdriana Harej, Sofía Herrero, Antonio Horno, Daniela La Pinta, Laura Llorens, Mª Ángeles López, María Lorenzo, Emilio Martí, Nunziatina Mascarello, Roberta Massaro, Pan Mengxian, Adriana Navarro, Anthony Nuckols, Sergio Pilán, Mª Carmen Poveda, Rafa Salom “Lubov”, Daniele Sciara, Fabio Sgroi, Laura Soriano, Maristefani Tese, Miguel Vidal, Paolo Zappala
  • Assistència tècnica: Luis Morcillo Muñoz (LRM)

María Lorenzo

Filmografia

  • 1998 Sideral
  • 1999 Viñetas submarinas
  • 2000 La pantera de Rilke
  • 2004 Retrato de D.
  • 2009 La flor carnívora
  • 2012 El gato baila con su sombra

Sinopsi

“Hi ha més misteri en l’ombra d’un home que camina que en totes les religions del món”, un homenatge animat al cine i els seus mites.

Trayectoria en festivales

AGENDA DE ACTUALIDAD Y PROGRAMACIÓN

  • Registre telemàtic
  • Instruccions tramatació Telemàtica
  • Restauracions IVAC
  • Imatges per rescatar
  • Catàleg de la Filmoteca
  • Curts20'18''
  • Básics Filmoteca 2018
  • FestiMapp
  • EFG 1914
  • CulturArts IVAC recupera els teus records
  • Berlanga Film Museum
  • Taller estándares metadata
  • EDCINE
<
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacto express





Acepto las condiciones y la
política de privacidad