1. Estás en:
  2. Foment de l'audiovisual / Curtmetratge Valencià / Curts CV

Hidrólisis

Sergi Miralles · 2012 · Color · 9' · Digital · Ficció

  • Direcció: Sergi Miralles
  • Guió: Sergi Miralles
  • Producció: Aire de Cinema Producciones
  • Productors: Carles Miralles, Mira Luengo
  • Montatge: Vicente Ibáñez
  • Fotografia: Carlos Cebrián
  • Música: Damián Sánchez
  • So: Miguel López
  • Maquillatge: Davinia Ayala
  • Intèrprets: Maggie Civantos, Antonio Hortelano, Daniel Muriel, Rebeca Valls

Sergi Miralles

Filmografia

  • 2009 Quina Calitja (videoclip de La Gossa Sorda)
  • 2009 Bonustrack
  • 2010 Pequeños detalles
  • 2011 Joyfull Satisfaction
  • 2012 Hidrólisis

Sinopsi

Un innocent joc portarà Fran i Laura a descobrir que la seua relació no és tan perfecta com creien. Hidrólisis és una història sobre la química en les parelles, i un poc més…

Trayectoria en festivales

AGENDA DE ACTUALIDAD Y PROGRAMACIÓN

  • Registre telemàtic
  • Instruccions tramatació Telemàtica
  • Restauracions IVAC
  • Imatges per rescatar
  • Catàleg de la Filmoteca
  • Curts20'18''
  • Básics Filmoteca 2018
  • FestiMapp
  • EFG 1914
  • CulturArts IVAC recupera els teus records
  • Berlanga Film Museum
  • Taller estándares metadata
  • EDCINE
<
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacto express





Acepto las condiciones y la
política de privacidad