1. Estás en:
  2. Foment de l'audiovisual / Curtmetratge Valencià / Curts CV

I.S.S

 

Alberto Gutiérrez · 2016 · 8' 30" · Color · Documental

  • Direcció: Alberto Gutiérrez
  • Productora: A Cámara Lenta
  • Direcció de Producció: Jaume Quiles
  • Guió: Alberto Gutiérrez
  • Direcció de Fotografia: Alberto Gutiérrez
  • Càmera: Alberto Gutiérrez
  • So: Alberto Gutiérrez
  • Muntatge: Alberto Gutiérrez

Sinopsi

“Objectius científics per a tots. L'experiment Visualització de la Terra en Alta Definició (VTAD) instal·la quatre càmeres de consum d'alta definició disponibles al mercat en l'exterior de l'estació espacial internacional (I.S. S.) per a utilitzar-les en la transmissió de vídeo en viu per a la seua visualització en línia...”

Filmografia

Alberto Gutiérrez

  • 1999 La curva
  • 2010 Dolor
  • 2011 Postales
  • 2013 Cienpuntodos
  • 2014 Bine aţi venit în casa mea
  • 2015 Minas del Horcajo (El testimonio de las piedras)
  • 2015 27S24H Plaza de Cataluña – Llargmetratge documental
  • 2016 I.S.S.

Trayectoria en festivales

AGENDA DE ACTUALIDAD Y PROGRAMACIÓN

  • Registre telemàtic
  • Instruccions tramatació Telemàtica
  • Restauracions IVAC
  • Imatges per rescatar
  • Catàleg de la Filmoteca
  • Curts20'18''
  • Básics Filmoteca 2018
  • FestiMapp
  • EFG 1914
  • CulturArts IVAC recupera els teus records
  • Berlanga Film Museum
  • Taller estándares metadata
  • EDCINE
<
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacto express





Acepto las condiciones y la
política de privacidad