1. Estás en:
  2. Foment de l'audiovisual / Curtmetratge Valencià / Curts CV

Piva

 

Jaume Quiles · 2015 · 10' · Color · Digital · Ficció

  • Direcció: Jaume Quiles
  • Producció: Jaume Quiles, Zeky Gómez
  • Productora: A Cámara Lenta
  • Assistent de Producció: Raúl Blasco
  • Guió: Jaume Quiles, Zeky Gómez
  • Direcció de Fotografía: Alberto Gutiérrez
  • So: Miguel Ángel Valera
  • Postproducció de So: Jorge Ruiz
  • Muntatge: Jaume Quiles
  • Efectes especials VFX: Tuvi CM
  • Intérprets: Nathalie Rademaker, Juan Fran Aznar

Sinopsis

пиво /ˈpi.vo/

Filmografía

  • 2002 La introspección sobre la bazofía cinegética del trébede en el linde del camote
  • 2009 Bolsitas
  • 2013 Parásitos
  • 2013 Bine aţi venit în casa mea
  • 2015 Piva

Trayectoria en festivales

AGENDA DE ACTUALIDAD Y PROGRAMACIÓN

  • Registre telemàtic
  • Instruccions tramatació Telemàtica
  • Restauracions IVAC
  • Imatges per rescatar
  • Catàleg de la Filmoteca
  • Curts20'18''
  • Básics Filmoteca 2018
  • FestiMapp
  • EFG 1914
  • CulturArts IVAC recupera els teus records
  • Berlanga Film Museum
  • Taller estándares metadata
  • EDCINE
<
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Audiovisuals i Cinematografia

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Tel. 963 539 300
audiovisual_ivc@gva.es

Nota legal

Contacto express





Acepto las condiciones y la
política de privacidad